Een gratis proefles aanvragen, hoe doe ik dat?

Wij snappen dat het lastig kan zijn om een goede rijschool uit te kiezen en daarom bieden wij dus ook een gratis proefles aan. Echter krijgen wij toch vaak de vraag hoe dit nu precies in zijn werk gaat, en of er geen addertjes onder het gras zitten in deze situatie. Op dat laatste vraagstuk willen we direct antwoord geven, er zitten geen addertjes onder het gras. Het aanvragen van een gratis proefles, is simpelweg het aanvragen van een proefles.

Zoals gezegd, begrijpen wij het heel goed dat het vinden van de juiste rijschool een lastige opgave is. En wij willen, door middel van het aanbieden van een gratis proefles, deze keuze vereenvoudigen. In ons artikel over waar men op moet letten bij het uitzoeken van een rijschool (Klik hier om daar meer over te lezen), benadrukken wij het belang van het juiste gevoel bij een rijschool. Nu is het natuurlijk moeilijk om uit te zoeken wat jouw gevoel bij een rijschool is wanneer je enkel telefonisch contact hebt gehad met de rijschool, of zelfs enkel op de website hebt gekeken. Dat is dus ook de reden dat wij een gratis proefles aanbieden. Om te zorgen dat je echt kan kijken of wij de rijschool zijn die bij jou past.

Bij Rijschool Adam en Eva is het mogelijk om een geheel vrijblijvende proefles gratis aan te vragen voor zowel motor rijlessen als voor auto rijlessen. Het enige wat je hoeft te doen, is om jouw gegevens achter te laten op het daarvoor bestemde formulier, en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. In dit contact moment zullen we dan bespreken waar en wanneer de proefles zal plaatsvinden.

Tijdens de proefles zullen we je meer vertellen over onze normale manier van werken, zodat je een goed idee krijgt van hoe alles in zijn werk gaat. Daarnaast maak je uiteraard ook kennis met de auto, en kun je direct testen of het gevoel bij de rijinstructeur goed is. Aan het einde van de proefles zullen we dan nog een kort gesprek met je voeren om te kijken hoe je het ervaren hebt, en daarna kun je rustig de tijd nemen om te beslissen of Rijschool Adam en Eva de juiste rijschool is voor jou. Mocht dat het geval zijn dan horen we dat uiteraard graag.

Neem ook gerust contact met ons op Heb je vragen over de proefles, of heb je een proefles gehad en heb je nog enkele vragen? Twijfel dan vooral niet om contact met ons op te nemen. Wij nemen graag de tijd om alles met je te overlopen zodat jij precies weet waar je aan toe bent en wat je kan verwachten. Wij zijn zowel telefonisch als per e-mail te bereiken. Wanneer je telefonisch contact met ons opneemt, staan we uiteraard per direct voor je klaar. Wanneer je ons per e-mail contacteert, zullen wij zo snel mogelijk proberen te reageren op jouw vragen. We hopen je snel op een proefles te mogen verwelkomen bij Rijschool Adam en Eva.

Deel dit bericht