Goed voorbereid op praktijkexamen met autorijlessen in Heerhugowaard

Tijdens je autorijlessen in Heerhugowaard echt goed voorbereid worden op je praktijkexamen. Dat gebeurt bij Rijschool Adam en Eva. Onze rijinstructeurs leiden je op een zo hoog mogelijk niveau op, waardoor het examen bij het CBR in principe behoorlijk meevalt.

Alle rijlessen zijn in een goede sfeer, en je gaat altijd wel met een lach de deur uit. En soms krijg je even duidelijk en eerlijk te horen wat je allemaal kunt verbeteren; je bent er ten slotte wel om wat te leren en we houden je graag scherp tijdens je rijlessen in Heerhugowaard.

Gratis proefles

Persoonlijke aanpak in autorijlessen

Autorijlessen in Heerhugowaard bij Rijschool Adam en Eva zijn heel persoonlijk. Bij onze verkeersschool werken we niet met standaardlijstjes, maar kijken we naar jouw leerbehoeftes, zowel in de reguliere opleiding, de spoed- of de opfriscursus.

Daardoor is onze gratis proefles van groot belang, want daarin bepalen we voor een groot deel je verdere lessenverloop: ga je bijvoorbeeld voor een pakket of toch maar losse lessen?

Ben je voor een pakket gegaan en blijk je toch sneller klaar te zijn voor je praktijkexamen, dan kan dat gewoon. Want rijd je vlot, veilig en snel, dan ben je klaar bij Rijschool Adam en Eva in Heerhugowaard.

Rijlessen in automaat in Heerhugowaard

Autorijlessen in Heerhugowaard volgen in een automatisch geschakelde auto is ook mogelijk bij Rijschool Adam en Eva in Heerhugowaard. Dat komt bijvoorbeeld van pas als je het schakelen met de hand niet zo goed onder de knie krijgt.

Bovendien rijd je met een automaat in de auto van de toekomst: steeds meer en meer auto’s hebben namelijk een automaat in plaats van een handgeschakelde versnellingsbak. Een ander voordeel is dat je vaak iets minder rijlessen nodig hebt, omdat je het schakelen dus niet hoeft te leren.

Kortom, er zitten veel voordelen aan het leren rijden in een automaat bij Rijschool Adam en Eva!

Tarieven

Auto opleidingen

Auto opleidingen kunnen worden betaald in 3 maandelijkse termijnen.

Administratie kosten hiervoor zijn €31,-

Pakket 1

Auto
€1295
  • 20 rijlessen inclusief praktijkexamen
  • Inclusief iTheorie-opleiding.

Pakket 2

Auto
€1550
  • 25 rijlessen inclusief praktijkexamen
  • Inclusief iTheorie-opleiding.

Pakket 3

Auto
€1805
  • 30 rijlessen inclusief praktijkexamen
  • Inclusief iTheorie-opleiding.

Pakket 4

Auto
€2060
  • 35 rijlessen inclusief praktijkexamen
  • Inclusief iTheorie-opleiding.

Pakket 5

Auto
€2315
  • 40 rijlessen inclusief praktijkexamen
  • Inclusief iTheorie-opleiding.

Voor welke rijles in Heerhugowaard ga jij?

Rijschool Adam en Eva hoort het graag van je! Neem nu contact op met onze rijschool in Heerhugowaard.

072 - 571 5871Gratis proefles